English

Gallinas felices que viven en libertad.

 

Nostras Gallinas

Les gallines ecològiques viuen felices perquè poden desenvolupar el seu comportament natural. A la finca de LA GALLINA TICA les gallines tenen accés lliure tant als parcs on viuen en llibertat com al galliner on es refugien a la nit. En els seus parcs (més de 4000 metres quadrats) viuen pasturant sota arbres fruiters, mentre que en el galliner tenen àmplies zones de perxes on descansar i nius per fer la posta amb tota la tranquil·litat del món.
IMG_2623.JPG
IMG_2623.JPG

press to zoom
IMG_2614.JPG
IMG_2614.JPG

press to zoom

press to zoom
IMG_2623.JPG
IMG_2623.JPG

press to zoom
1/8

Per què és millor comprar ous ecològics ....
 

..... Per vosaltres els consumidors: Els ous ecològics tenen millor sabor perquè els posen gallines que viuen felices sense cap estrès per produir més i més. Les nostres gallines viuen a prop vostre i per això els ous són molt frescos, perque tu els compres a les poques hores de que les gallines els posin. A més estan lliures de antobiotics i residus que poden aparèixer en els ous convencionals, tant els produïts en gàbia com els de corral. Finalment i molt important, la qualitat nutricional i la conservació és millor en els ous ecològics (veure explicació Universitat de València).  A més en ser un comerç de proximitat la relació amb qui consumeix els nostres ous és molt propera, quan vulguis pots veure com es produeixen els nostres ous
gallinas y ocas.jpg

​....Per les gallines: Viuen amb tot l'espai que necessiten per desenvolupar la seva comportament animal de forma natural. En l'avicultura ecològica es manté un respecte màxim al benestar animal, per exemple està prohibit el tallat dels pics, se'ls proveee d'espais adequats, banys de sorra, vegetació natural en els patis ... Les nostres gallines ecològiques tenen totes les garanties sanitàries i estan controlades per veterinaris experts en avicultura ecològica, però sobretot intentem que gràcies a la seva forma de vida a penes contreguin malalties. El pinso ecològic que mengen és de la màxima qualitat, equilibrat i sense residus de pesticides, i lògicament és un punt clau del seu benestar i de la qualitat dels ous que posen. És important saber que el pinso ecològic és molt especial i té un cost del doble comparat amb un pinso convencional.

La granja es un sistema integrado de avicultura + agricultura

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to let your users know a little more about you. If you want to delete me just click on me and press delete.

IMG_2620.JPG


....Per al medi ambient:  L'agricultura i la ramaderia ecològica són un model de producció més integrat en el medi natural i amb menor impacte ambiental. A la GALLINA TICA les aus viuen en parcs amb arbres fruiters i amb vegetació que forma part de la seva alimentació natural, d'aquesta manera es tanca un cicle de què les gallines consumeixen pasturant part del seu aliment de la finca i alhora amb els residus que generen es fertilitzen els camps. Amb aquest model es millora la conservació del sòl i també es limita el risc de contaminació ambiental. A més en ser un comerç de proximitat dels ous no han de viatjar des de lluny, el que significa més frescor i menys contaminació pel transport.

albercocs 2.jpg

Com saber que compres ous ecològics?

Els ous han de portar un codi que indica el tipus de producció, el país, el municipi i la granja. Els ous ecològics certificats comencen per un 0, com veuràs en els ous ecològics LA GALLINA TICA.

0

Finalment et mostrem dos vídeos, el primer sobre com és una explotació ecològica de gallines ponedores i la segona d'una explotació industrial amb gallines en gàbia, tu mateix pots veure la diferència.


Com pots veure en aquests vídeos les diferències en la qualitat de vida són tremendes. El 2012 s'ha fet necessari utilitzar gàbies més grans, però aquesta millora és molt molt escassa, avui en una granja convencional les gallines viuen amuntegades i amb moltes dificultats per tenir el seu comportament natural. En les gallines ecològiques viuen amb llibertat en els seus parcs i els seus galliners, sense limitacions de moviments i amb més de 4000 metres quadrats on pasturar.

Producció certificada pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica

Producció Ecològica Unió Europea