English

​La Gallina Tica és una granja de produció ecològica que va néixer del treball i la il·lusió de Cristina Casar, enginyera agrònoma amb anys d'experiència en el món agrari i amb moltes ganes posar en marxa un projecte agrari que compaginés la ramaderia, l'agricultura i la producció d'aliments artesans , ecològics i de qualitat .....

Bosc i camps de cultiu amb hortalisses, fruiters, oliveres i uns quants centenars de gallines ponedores, tots vivint junts, en llibertat i formant part d'un cicle ecològic que produeix aliments amb un impacte ambiental mínim i amb una qualitat màxima.

Algunes fotos de la nostra granja ...

Nostra Granja...

Cal Frana
Sant Pere Riudebitlles

(Accés per Canaletas, Cabrera de Anoia)

Barcelona

Producció certificada pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica

Producció Ecològica Unió Europea

Copyright 2013 © Granja Ecológica La Gallina Tica. 

Darrera actualització.. 02/09/2017

Planter de pebrot ECO propi.

Producció pròpia de plantes ecològiques per a la nostra horta. En la mesura del possible per a la producció hortícola i de conserves utilitzem varietats locals. D'aquesta manera es manté la biodiversitat varietal d'aquests cultius i alhora ens permet tenir plantes que potser són menys productives que els híbrids comercials però que no obstant això estan millor adaptades a la nostra regió i que donen fruits més rics per la seva productivitat més lenta.